Haar liefste wens / Gekust door de chirurg - Doktersroman Extra 65, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman

,

0

(1) HAAR LIEFSTE WENS - Hij leeft alleen voor zijn patiënten, maar hoe zit het met de liefde?

Dokter Luke Storm dacht de juiste beslissing te nemen toen hij de relatie met zijn collega Abby beëindigde omdat hij haar niet het gezin kon geven waarnaar ze zo verlangde. Als het lot hen vijf jaar later weer bij elkaar brengt, is hij opeens niet meer zo zeker van zijn zaak. Eén ding maakt Abby hem echter heel duidelijk: ze heeft een jongetje geadopteerd dat veel zorg nodig heeft, en degene die van haar houdt, zal ook van haar Petey moeten houden!

(2) GEKUST DOOR DE CHIRURG - Een nieuwe liefde in haar leven is wel het laatste waar haar hoofd naar staat...

Niets beter dan hard werken om het verdriet over haar afgeblazen huwelijk te vergeten, denkt Sarah wanneer ze in Port Weston arriveert, waar ze tijdelijk in de chirurgenpraktijk van dokter Dan Reilly zal gaan werken. Haar hoofd staat dan ook helemaal niet naar een romance. Of zal haar verblijf in huis bij de knappe Dan en zijn dochtertje haar toch op andere gedachten kunnen brengen?
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Janke Ouwehand
Laatste editie
10 december 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461999054
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic