Halfedelstenen en hun helende werking

0

Halfedelstenen en hun helende werking.
Stenen zijn het meest aardse product wat je hier op aarde kan vinden. En toch voel je de magische kracht door de stenen heen stromen. De stenen maken contact met je, ze laten zich zien en je gaat van ze houden.
In welke vorm ze ook verschijnen, stenen zijn altijd gewillig om je te helpen.
Raak een steen aan en je voelt of je bij de steen past.
Voel de kracht en de energie van de steen. Wat doet hij met je? Maakt hij je vrolijk? Zorgt hij ervoor dat je steviger op de aarde staat of voel je de zachte streling van onvoorwaardelijke liefde?

In dit boekje heb ik naar de stenen geluisterd en geschreven wat ze me vertellen. In de jaren waarin ik met de stenen werkzaam ben heb ik geleerd dat de steen je vertelt wat nodig is. Ze zullen je stimuleren, je kracht of energie geven. Je kalmeren en je troosten. Groot of klein, zacht of ruw, iedere steen is een kostbare vriend. Koester de kracht en energie hiervan. Moeder aarde heeft de stenen gevormd en vader hemel heeft ze van spirit voorzien. Samen werken ze met jou om jouw energie te helen en je onze mooie aarde van binnen naar buiten te laten zien, voelen en beleven.
Ga je mee op reis? Een reis door de prachtige giften van moeder aarde.
Het boekje bevat makkelijke kleine teksten die je als een gedicht kan onthouden.
De kleine zinnetjes zijn een ondersteuning in jouw transformatieproces.
Tevens vertel ik je hoe je de stenen behandelt en kun je kleine ritueeltjes vinden die je elke dag kunnen helpen om je beter te voelen.

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
94
Laatste editie
27 oktober 2015
Uitgeverij
Tattwa, Uitgeverij
ISBN
9789076407661
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic