Ham

0

Het neusje van de ham
Een ontdekkingstocht langs de heerlijkste Europese hammen in 50 recepten. In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse Pata Negra naar de Franse Jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham. Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifieke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak. Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
14 september 2018
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020988048

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic