Handboek persoonlijke ontwikkeling

0

Peter Geraedts (1950)schreef eerder de spirituele verhalen Asanja? s reis en Geleende tijd. Verder schreef hij het zelfontwikkelingsboek voor gescheiden ouders Schaduwvader in het licht en de dichtbundel Gedragen door woorden.
Hij houdt zich bezig met trainingen, workshops, coaching en lezingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, zingeving, communicatie, spiritualiteit en toegepaste esoterie.
Voor Peter is spiritualiteit een essentieel onderdeel van zijn leven. Het Boeddhisme en sjamanisme zijn voor hem kaders van denken, voelen en handelen. Door zelfreflectie, bewustwording en zelfverantwoordelijkheid groeit ieder mens in eigenwaarde, liefde en authenticiteit.
Peter wil een bijdrage leveren aan de bewustwording van mens en wereld. Door workshops, trainingen en persoonlijke begeleiding zal het mens-zijn, de eigenheid van deelnemers worden geactiveerd. Vanuit die kern kan dan ieder mens zijn eigen unieke bijdrage leveren aan zijn medemensen en zijn omgeving. Persoonlijke ontwikkeling is stap voor stap je eigen weg gaan door het leven en reageren op de signalen die je aangereikt krijgt. Hoe dichter je bij jezelf komt, hoe groter de levensvreugde
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
12 juli 2012
Uitgeverij
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461933348
Bestel dit boek vanaf  €19,55 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic