Handboek voor de thuiskok

0Internationaal basiskookboek voor smaakvol succes van aperitief tot dessert
Meer dan 350 basistechnieken en 650 meesterlijke recepten, op maat van de thuiskok

Wil je je schoonouders verrassen met een heerlijke kreeft? Vers brood bakken met je kinderen? Je vrienden verwennen op een avondje Mexicaans? Met goed gevolg een zeetong fileren?

Dan is het Handboek voor de thuiskok je basisingrediënt voor een geslaagde maaltijd! Dit handige stap-voor-stap kookboek stoomt je klaar voor elk culinair experiment. Van klassiek Europees tot kunstig Japans, van delicieuze schotels met sublieme sauzen tot een heerlijke snelle hap... De meest diverse gerechten van over de hele wereld, lekker thuis.

18 internationaal befaamde topkoks staan als het ware naast je in de keuken. Elk van hen verklapt alle kneepjes van zijn specialiteit: Ken Hom over Chinese schotels, Peter Gordon over kruiden, Stephan Franz over taarten, Ferran Adrià over origineel schuimplezier... Eenmaal je de basisbereiding en de essentiële technieken in de vingers hebt, tover je probleemloos ware meesterrecepten op tafel. De praktische info, de duidelijke foto’s en reddende tips bij ‘ongelukjes’ geven elk recept de zoete smaak van succes!

Kortom hét basisboek met technieken, kneepjes en recepten waar je al zolang naar op zoek bent. Vanaf nu fonkelt de ster van je kooktalent aan het firmament.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
648
Laatste editie
20 februari 2008
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789077363140

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic