Handboek voor de wereldreiziger

0

Handboek voor de wereldreiziger

Dit boek verstrekt alle informatie die je nodig hebt voor het besluiten tot het maken van een langere reis over de wereld en het voorbereiden en uitvoeren ervan. Deze helemaal herschreven nieuwe uitgave is bovendien een bijzonder nuttig naslagwerk voor de sterk groeiende groep mensen die buiten West-Europa op vakantie gaat.

In 1994 verscheen dit boek voor het eerst. Door de voortdurende vraag kwamen er verschillende herdrukken, waarbij de inhoud helemaal werd geactualiseerd. De structuur van het boek bleef hierbij ongewijzigd.

Veel mensen schaffen het boek aan omdat ze willen weten hoe het is buiten Europa op vakantie te gaan. Bovendien veranderen de reizigers. Jongeren hebben steeds meer geld te besteden en willen meer actie, wat zich vertaalt in hogere reiskosten. Ook zijn steeds meer ouderen voor kortere of langere tijd op pad.

Bij deze zevende herziene editie is er daarom sprake van een geheel nieuwe opzet.

Ook uiterlijk zijn er diverse wijzigingen. Het formaat is vergroot, zodat het boek prettiger leesbaar en hanteerbaar is, alle foto's zijn in kleur en bovendien is de hoofdstukindeling vanwege de gewijzigde inhoud helemaal veranderd.

Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Laatste editie
20 maart 2007
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
ISBN
9789038917597 , 9789038925417

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic