Handboek voor schrijvers

6

Artikelen 2 Lijsten 1

Sinds de eerste editie uit 1996 is het Handboek voor schrijvers een begrip geworden voor schrijvend Nederland en Vlaanderen. Tienduizenden schrijvers van verhalen, romans, essays en gedichten gebruiken het om te ontdekken waar ze terechtkunnen als ze beter willen leren schrijven en dichten, hoe ze een uitgever kunnen vinden voor hun manuscript en wat ze kunnen doen om hun boek te promoten. Hoe gaat het eraan toe bij een uitgeverij? Waar moet je aan denken als je je boek zelf uitgeeft? En hoe maak je van schrijven je beroep? Schrijfcoach-redacteur Maaike Molhuysen (de Lettervrouw) verzamelde ook voor deze volledig geactualiseerde editie weer de beste ideeën, tips en adressen op het gebied van creatief schrijven en literair publiceren - van schrijfopleidingen en manuscriptbeoordelingsbureaus tot crowdfunding en het gebruik van sociale media om aandacht te vragen voor je publicaties. Dit handboek bevat daarnaast een nieuw hoofdstuk over e-boeken. Het Handboek voor schrijvers wijst wederom de weg aan iedereen die zijn schrijfwerk serieus neemt.

Verschenen in
Genre
Onderwijs & Wetenschap
Laatste editie
21 mei 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789045705941


Artikelen over Handboek voor schrijvers

Manuscript af - en dan?
01 november 2015 9 likes
Beter schrijven, beter leven - maar hoe?
11 september 2015 8 likes
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €24,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

‘Handboek voor schrijvers’: Boeiend, informatief en motiverend!

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
De eerste editie van het ‘Handboek voor schrijvers’ stamt uit 1996. Sindsdien is het een begrip voor schrijvend Nederland en Vlaanderen. Schrijvers van verhalen, romans, essays en gedichten gebruiken het om te ontdekken waar ze terecht kunnen als ze beter willen leren schrijven en dichten,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic