Handboek voor zoekers

0

Handboek voor zoekers door Gert Gesink, 2e gewijzigde druk (ISBN: 90-800755-2-3)

HandboekNLHandboek voor zoekers is een prachtig boek dat in het Engels, Frans, Duits en Nederlands is verschenen. Zowel in het Nederlands als in het Duits is nu de 2e - gewijzigde- druk van de pers gerold (15 september 2010). De prijs en het ISBN- nummer zijn ongewijzigd.

De veranderingen: de omslag is sterk verbeterd en doet nu meer recht aan de prachtige inhoud. Ook een aantal foto's zijn vervangen en kleine stukken tekst zijn herschreven. Verder is er een vervelende tekstverwisseling rechtgezet en zijn, over de hele uitgave gezien, 400 kleine veranderingen aangebracht.

In Engeland wordt het boek wel de 'Bijbel voor de metaaldetectorhobbyist' genoemd. Het boek is gebonden en op hoogwaardig papier gedrukt. Dit boek is een 'must' voor elke serieuze zoeker. Boordevol met nooit gepubliceerd materiaal en spectaculaire zoekgeheimen. 340 pagina's met 380 kleurenfoto's van vondsten, zoekplaatsen en metaaldetectors. Stap voor stap wordt men ingewijd in de geheimen van de meest succesvolle zoekers. Eén kilo leesavontuur!

Alle vragen worden in dit boek beantwoord: Waar moet ik op letten als ik een metaaldetector koop? Hoe werkt een detector? Hoe gebruik ik die het meest effectief? Waar kan ik zoeken en hoe vind ik een goede zoekplek? Hoe maak ik het gevonden metaal schoon? Wat zegt de wet over het zoeken met detectors? Wat heb ik eigenlijk gevonden? Hoe herken ik zilver, tin en goud? Meteorieten zoeken met een detector, kan dat? Hoe vind ik nuggets of stofgoud? Enz, enz. De informatie in dit boek waaraan vele jaren is gewerkt, is letterlijk goud waard.
Verschenen in
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
14 september 2005
Uitgeverij
Detect
ISBN
9789080075528

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic