Happen naar de Hommel

0

Happen naar de hommel is niet verstandig. Dat heeft een van de hoofdpersonen uit dit boek zich al jong gerealiseerd. Zal hij nog van zijn dramatische plan afgehouden kunnen worden?

Na het succes van "Goede gesprekken en andere misverstanden", durft Tineke het in haar tweede boek aan om niet alleen maar grappige verhalen te schrijven. Het leven is nou eenmaal niet altijd leuk en deze nieuwe bundel bevat dan ook een aantal verhalen die je naar de keel kunnen grijpen. Toch is er ook in dit boek weer ruimte voor hilariteit, onbegrip, woordspelingen en onverwachte wendingen.

Tineke van Huijstee schrijft al jaren toneeldialogen, reclameteksten, werkverslagen, liefdesbrieven, sinterklaasgedichten, boodschappenbriefjes en recepten.
Sinds een jaar of drie schrijft ze ook korte verhalen, lange blogs, gekke gesprekken, warme woorden, kille columns, halve waarheden en hele boeken.
Deze bundel bevat een greep uit haar schrijfpraktijk.

Lees over lessen, tranen, pret, schrik, openbaring, humor, ellende en liefde.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
142
Laatste editie
05 december 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Rheia
ISBN
9789492010087
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic