Harde leugen

51

Top25's 2

Blake Landon is sexy, succesvol en investeerder in het bedrijf van Erica Hathaway. Zij kent zijn reputatie en is vastbesloten niet meer dan een zakelijke relatie met hem aan te gaan. Maar al snel blijkt zelfs Erica niet bestand te zijn tegen de charmes van Blake: ze stelt niet alleen haar bedrijf, maar ook haar hart voor hem open.

Beetje bij beetje laat Erica de controle los. Samen met Blake wil ze niet alleen van haar bedrijf, maar ook van hun relatie een succes maken. Maar als diep weggestopte geheimen uit Erica’s verleden hun relatie plotseling dreigen te verstoren, moet ze een keuze maken die niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van Blake voorgoed kan veranderen. Hoever zal Erica hierin durven gaan?

Verschenen in
Serie
Hacker (2)
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
30 september 2015
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401604666 , 9789401604673 , 9789401608091

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €3,74 bijLezersrecensies (3)

Harde leugen - Meredith Wild

door: Linda 1 like
Net als het vorige boek was ook dit boek een heerlijk boek om in te lezen met een (deels) onverwachts einde. De seks en de liefde van Erica en Blake staat in dit boek ook weer centraal, tot Daniel (de vader van Erica) hen kosten wat kost uit elkaar probeert te krijgen.

Geen 'feeling' en teveel 'zijtakken'

door: Karin Teirlynck 1 like
Met dank aan Xander Uitgevers voor dit recensie-exemplaar. In ‘Harde leugen’ gaat het Erica’s bedrijf voor de wind. Het is zelfs tijd om personeel aan te nemen en uit te kijken naar een geschikt pand. Het pand is dankzij Fiona, de zus van Blake, vlug gevonden en al is Blake het niet eens met...

Harde leugen

door: Zwartraafje 2 likes
Vergeten waarom je boos bent (zeker wanneer je daar een gegronde reden voor hebt) zodra je in iemands ogen kijkt lijkt me iets voor in een Disney-sprookje in plaats van real-life. Hier zou ik echter mits enige moeite nog overheen kunnen lezen. Ik geloof ook dat een trauma op onverwachte momenten...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic