Hart op het spel

Hart op het spel

6
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Genealoog Nora Bradford brengt haar dagen het liefst door in het historisch dorp dat ze bezit, terwijl ze zich begraaft in het verleden, haar werk en boeken. Nadat er drie jaar terug abrupt een einde kwam aan haar relatie besloot ze dat dat vele malen veiliger is dan alles wat met romantiek te maken heeft.

Anders dan Nora is voormalig SEAL-marinier John Lawson een moderne man; doorgaans voor de volle honderd procent gericht op het hier en nu. Maar als John, die als kind is geadopteerd, te horen krijgt dat hij een erfelijke aandoening heeft, wordt hij gedwongen om in de geheimen van zijn voorouders en voorgeslacht te duiken.

John roept Nora’s hulp in om de identiteit van zijn biologische moeder te achterhalen en samen stellen ze alles in het werk om haar te vinden. Het duurt niet lang of er bloeit iets tussen hen op en ondanks hun tegenovergestelde karakters, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Maar John heeft al een vriendin en Nora is er nog niet uit of ze haar boekhelden wil opgeven voor een echte relatie. Is de aantrekkingskracht tussenbeide sterk genoeg om alle tegenstellingen te overwinnen?
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
09 november 2018
ISBN
9789492408594
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 12,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Wát een fantastische roman

door: Hilde Janbroers 1 like
Oorspronkelijke recensie staat op mijn blog hillybillybeauty.nl Een tijdje geleden heb ik contact opgenomen met een Christelijke uitgever. In het verleden las ik vaker boeken die waren geschreven door Christelijke auteurs en die bevielen mij altijd heel goed. Ik merkte dat ik het een beetje aan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook