Hartenvrouw

11

Spots 1
Ineens ligt ie in duigen, je toekomst. Het overkwam Babette van Veen toen ze ging scheiden. In Hartenvrouw vertelt Babette hoe ze met vallen en opstaan en vooral ook heel veel lachen haar innerlijke kracht (meestal) wist te vinden in moeilijke tijden en hoe dat voor iedereen is weggelegd.

`Toen er met mijn scheiding een deur dicht ging, ging er een andere open. De deur naar mijn splinternieuwe toekomst en die toekomst lag voor me als een blanco vel papier. Maar waar moet je in vredesnaam beginnen met tekenen? En doe je dat met potlood, met viltstiften, onuitwisbare markers, en hoe dan? Daar rees de levensgrote vraag: wat wil ík eigenlijk van het leven. Niet een man of mijn kinderen, mijn hond, hamster of goudvis: nee, wat wens ik nou precies en hoe ga ik daar in vredesnaam komen? Het werd een kleurrijke zoektocht vol geluk en verdriet, en met een gouden randje.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
02 oktober 2014
Uitgeverij
Lev.
ISBN
9789400504769 , 9789044972641 , 9789046171318


Door lezers

Er was eens... / #leesuiteigenkast Mijn boekenreis week 35 - 36 - 37
18 september 2017 23 reacties
  Meer artikelen


Bestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Hoe verwerk je een scheiding....

door: EllyK 1 like
Ik kon voor de benadering van Babette wel bewondering hebben, maar mij iets te beschouwelijk. Een scheiding is niet niks, je leven staat op zijn kop en als je kinderen hebt dan moet je dubbel klutsen. Het zelf verwerken maar ook je kinderen begeleiden in dat proces. Babette heeft dat wel op haar...
ebook

Hartenvrouw

door: Astrid80 1 like
In dit boek vertelt babette van veen hoe ze met vallen en opstaan en vooral ook heel veel lachen haar innerlijke kracht wist te vinden in moeilijke tijden en hoe dat voor iedereen is weggelegd. Ik ben niet gescheiden, maar ik vond het een mooi boek om te lezen. Het is echt inspirerend!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic