Harthonger

5

Als Stella bij toeval ontdekt dat haar jeugdliefde Sel is overleden, gaat er een schok door haar heen. Wat is er met hem gebeurd? En waarom weet zij nu pas dat hij dood is?

Als in een film flitsen de sleutelmomenten van hun gepassioneerde verhouding door haar hoofd. Met een kind aan de borst en twee aan haar rok zet ze alles op alles om de antwoorden te vinden. Zo doet ze niet alleen een gruwelijke ontdekking, maar er komen ook verrassende kanten van haar ex aan het licht. Harthonger omvat een intense, bijna alles verschroeiende liefdesgeschiedenis vol intriges, verlangen en verraad.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
26 mei 2009
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789051796520
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Géén thriller

door Diana Wienholds op 17-06-2009

Harthonger is de debuutroman van Anne Keijzer (Zoutelande, 1961). Na haar studie aan de Bibliotheek- en Documentatie Academie in Tilburg, vond zij werk als bibliothecaris, docent, redacteur en recensent. Aan de Universiteit van Maastricht ontdekte zij haar liefde voor het schrijven. Harthonger is geïnspireerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven en dus een gedeeltelijk autobiografische roman. ...

Lezersrecensies (1)

Mooi boek

door: Pauke brueren 1 like
Mooi en spannend boek! Je wilt door blijven lezen, zo spannend is het! Knap geschreven als roman debuut, ga zo door!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic