Heartbeat 2 - Een ijzingwekkende liefde

,

14

De muziek hield aan en klonk alsof die was gecomponeerd voor mijn hoofd alleen. Maar ineens besefte ik dat ze n?et voor mij bedoeld was. Deze muziek was bedoeld voor iemand anders en ik had de pech er ook naar geluisterd te hebben. En dat verontruste me.James is ongelofelijk muzikaal, zo muzikaal zelfs dat hij zich dood verveelt op de muziekschool. Zijn muzikaliteit heeft de aandacht getrokken van Nuala, een faerie die leeft van de creatieve energie van buitengewone mensen zoals James. Hij heeft dus alle reden om op zijn hoede te zijn voor haar, maar wanneer Nuala en hij gaan samenwerken aan een hemels mooi muziekstuk, maakt zijn achterdocht plaats voor diepere gevoelens. Ook Nuala?s liefde voor James groeit. Andere faeries zijn niet gelukkig met de wederzijdse verliefdheid en beramen een complot. Wanneer Halloween nadert, het feest der doden, staat James voor een onmogelijke opgave. Hoe redt hij Nuala?s leven en zijn eigen ziel?

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
27 september 2011
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026162510
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Sfeervol liefdesverhaal

door: annannette 1 like
Ik heb nog geen enkel boek van Maggie Stiefvater gelezen dat me echt teleurstelde. Het ene boek is net iets meer mijn smaak dan het andere, maar ze hebben allemaal een voor mij heel belangrijk element gemeen: Ze kennen een hele sterke sfeer. En het is die sfeer die ervoor zorgt dat je jezelf...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic