Heaven can wait 1 - Reizigers

6

Het lot van Anjelka en Christopher wordt op een vreemde manier verbonden wanneer ze elkaar op hun verjaardag voor het eerst ontmoeten.

Ze kunnen elkaar niet vergeten en omdat geen van beiden weet waar de ander woont, gaan ze naar elkaar op zoek. Maar er is iets vreemds aan de hand met Christopher. Geregeld wordt hij getroffen door felle, verblindende lichtflitsen waardoor hij even van de wereld is. Wie zijn de geheimzinnige figuren die Christopher voortdurend gadeslaan? En wat willen ze van hem?

Reizigers is het eerste deel van een bevreemdend verhaal dat de wereld zoals wij hem kennen volledig op zijn kop zet. Als je altijd al dacht dat we hier alleen zijn, zal je je mening misschien moeten herzien. Maar om dat te begrijpen, moet je eerst doodgaan…

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
322
Laatste editie
15 juni 2012
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789059328310

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Gea

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Dit deel 1 van de tweeluik Heaven can wait was heel erg leuk. Ik heb hem als een trein uitgelezen en het boek is van begin tot eind heel goed bevallen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic