Heerlijk Amsterdam

,

0

Artikelen 2
Het afgelopen decennium heeft Amsterdam een culinaire metamorfose ondergaan. In alle wijken zijn bijzondere adressen te ontdekken en de stad herbergt een keur aan (internationale) restaurants en culinaire speciaalzaken.

Jonah Freud - eigenaar van De Kookboekhandel, culinair expert, kookboekenrecensent van Het Parool en Amsterdammer - wijst je samen met haar dochter Cijn Prins, in deze culinaire gids de weg. Waar haal je de lekkerste (rauwmelkse) kaas, het authentieke Amsterdams zuur, de mooiste Spaanse ham en wie maakt de lekkerste garnalenkroketten? Op welk terras geniet je van een spectaculair uitzicht, wat is de beste Chinees in town en waar kun je tot diep in de nacht dineren?

Van de grachtengordel tot piekfijne adressen op de Zuidas, van het Surinaamse Kwaku Summer Festival tot pluktuinen in Amsterdam West en dineren op het water. Van dé klassieke en trendsettende restaurants, speciaalzaken tot en met Amsterdamse boeren: Heerlijk Amsterdam gidst je dwars door de stad en net daarbuiten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
07 mei 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431196


Artikelen over Heerlijk Amsterdam

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Heerlijk eten in Amsterdam dankzij Heerlijk Amsterdam

door Marieke Pulles op 16-06-2015

Jonah Freud heeft een kookboekhandel in Amsterdam, behalve de kookboekhandel is ze al jaren werkzaam als culinair journaliste. Ze schreef voor onder andere De Telegraaf, De Volkskrant, Elle Eten, en het culinaire tijdschrift Bouillon. Tegenwoordig schrijft ze een wekelijkse kookboek recensie in het Parool. Ook heeft ze verschillende kookboeken op mijn naam staan, en sinds 2010 werkt ze mee aan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic