Heerlijke havermout

1

Sinds het succes van het boek De voedselzandloper en de aandacht voor superfoods is havermout populairder dan ooit. Steeds meer mensen nemen hun toevlucht tot havermout. Havermout is immers glutenvrij, helpt je slechte cholesterol en een hoge bloeddruk te verlagen en houdt je glucose op peil, zodat je langer verzadigd blijft. Daarenboven bevat havermout mangaan, fosfor, zink, selenium en ijzer, die alle een positief effect hebben op je immuunsysteem, je botten en je rode bloedcellen. En havermout is lief voor je lijn.
Als je denkt dat de ietwat saaie, klassieke havermoutpap de enige manier is om havermout te eten, dan heb je het grondig mis. Havermout is meer dan een ontbijtgraan, dat laat Kathy Hester overduidelijk zien in Heerlijke havermout. In dit boek vind je niet alleen koude en warme ontbijtrecepten, zoals originele smoothies, pannenkoeken en wafels, maar ook recepten voor vullende maaltijdsoepen, hartverwarmende stoofpotjes, wokgerechten, pizza en risotto. Wist je trouwens dat je met havermout ook vleesvervangers kunt maken? Je hoeft je burger of chili dus niet te missen.
Met Heerlijke havermout kun je vanaf nu de hele dag door genieten van je superfood.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
168
Laatste editie
16 maart 2015
Uitgeverij
WPG Uitgevers Belgie NV
ISBN
9789022331293

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Kopje havermout hier, kopje havermout daar

door Maaike Ebbinge op 23-04-2015

Heerlijke Havermout is het volledige boek over havermout. In acht hoofdstukken omschrijft Kathy Hester werkelijk alles wat je met havermout zou kunnen doen. En dat is veel: allerlei soorten haverpap, repen en smoothies. Dat is nog niet zo verrassend, maar in dit boek staan ook veel recepten voor de hoofdmaaltijd. Van stoofpotjes en soepen tot risotto en vegan gehaktbrood. Kathy heeft als doel met...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic