Heggenrijder, De

1

De heggenrijder
Jan de Zutter
Joran wil net zo’n computer als zijn vriendin Hannah. Om het geld daarvoor bijeen te sparen, begint hij als tuinhulpje bij mevrouw Bara. Snel merkt Joran dat er iets vreemds aan de hand is met de oudere dame. Ze bezorgt hem koude rillingen, telkens ze hem aankijkt…
Mevrouw Bara wil hem inwijden in de geheime Kunst van de Wijzen. Daarvoor moet Joran in de leer bij de oude Isembart. Er is maar één probleem: Isembart is al achthonderd jaar dood! Via een heilige eik, een poort naar het verleden, gaat Joran terug in de tijd. Hij komt terecht in een wereld vol magie, tovenarij, elfen en heksen.
De heggenrijder is het eerste jeugdboek van Jan de Zutter dat bij Davidsfonds/Infodok verschijnt . Eerder schreef hij al het jeugdboekenweekgeschenk Tessa Hagha. De heggenrijder balanceert op de grens tussen het alledaagse en het wonderlijke van magie. Een sfeervol fantasyverhaal vol onverwachte wendingen en originele personages.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
01 september 2004
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059080423
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic