Helemaal mijn type!

0

Helemaal mijn type!
Ontdek hoe je ook als tegenpolen een langdurige en succesvolle relatie kunt hebben
Opposites attract! In relaties worden we in eerste instantie vaak aangetrokken door eigenschappen die we zelf juist missen. Een verlegen persoon valt op iemand die heel uitbundig en enthousiast is, en een extravert persoon wordt juist aangetrokken door een rustiger en evenwichtiger karakter. Tegenpolen lijken de perfecte combinatie.
Helaas waarderen we dezelfde karaktertrekken na een tijdje vaak heel anders. Terwijl je in eerste instantie juist werd aangetrokken door de nuchterheid en redelijkheid van je partner, ervaar je dat later opeens als een gebrek aan inleving.
In HELEMAAL MIJN TYPE! laat Renee Baron zien hoe je ook als tegenpolen een goede en langdurige relatie kunt hebben. Ontdek aan de hand van de Myers-Briggs Type Indicator - de meest gebruikte persoonlijkheidstypologie ter wereld - met welke persoonlijkheidstypen jij en je partner overeenkomen. Ben je een Extravert of Introvert, een Thinker of Feeler, een Judger of Perceiver, of een Sensor of Intuitive? Met praktische tips en suggesties laat Baron zien hoe je op basis van deze persoonlijkheidstypen de verschillen tussen jou en je partner juist kunt waarderen in plaats van bestrijden.
'Renee Baron verstaat de kunst om op verschillende manieren - checklists, anekdotes en zeer grappige illustraties - complexe materie niet alleen begrijpelijk, maar ook direct toepasbaar te maken.' Paul Tieger
Renee Baron is relatie- en gezinstherapeut en geeft al 25 jaar trainingen en workshops over persoonlijkheidstypen. Haar boeken zijn in 17 landen vertaald.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
184
Laatste editie
13 april 2011
Uitgeverij
Hogrefe Uitgevers BV
ISBN
9789079729371
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic