Helen met de Energie van Lichtbanen

0

Trudi Thali
Helen met de Energie van Lichtbanen
Over het licht der engelen en spirituele meridiaanbehandeling voor het openen en helen van het fijnstoffelijk lichaam
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: 144 blz.
illustraties: zwart/wit
prijs: 19,90
ISBN: 978 90 6378 575 8
Lichtbanen kun je vergelijken met 'energiekanalen' die door ons lichaam lopen. In het oude, traditionele China, waar energiewerk zijn oorsprong kent, zijn deze met geheimen omgeven energiekanalen al heel lang bekend.
Lichtbanen kunnen ons helpen bij het (weer) vrij laten stromen van de Universele Levensenergie: het zijn de kanalen waarlangs de Kosmische Energie ons lichaam kan verzorgen, zelfgenezing kan ondersteunen en klachten kan verzachten. Met behulp van slechts 14 handposities is het mogelijk alle meridiaan- en toepassingsgebieden van het lichaam te stimuleren en aan te zetten tot het ongehinderd laten stromen van de Universele Levensenergie. Door zachte aanrakingen van de handen op de belangrijke punten van deze Lichtbanen kunnen innerlijke en lichamelijke blokkade's worden opgeheven. Het vrije stromen van de Universele Energie bevordert spirituele ontplooiing en verhoogt de paranormale gevoeligheid, kracht en sensibiliteit.
Helen met de Energie van Lichtbanen is een welkome en bruikbare aanvulling op het werken met Reiki en lichaamswerk in het algemeen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
17 september 2011
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785758
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic