Helende stenen van A tot Z

0

Petra Sonnenberg
Helende Stenen van A tot Z
De belangrijkste 'heelstenen' en hun versterkende eigenschappen op lichaam en geest
Bindwijze: Ingenaaid
Pagina's: 112
Prijs: 9,50
ISBN: 978 90 6378 421 8
Aan edelstenen worden sinds mensenheugenis tal van eigenschappen toegedicht. Edelstenen worden gebruikt als amulet tegen kwade invloeden en kwalijke aandoeningen, maar ook als sieraad. De energie van edelstenen kan ons op vele gebieden helpen ons algemeen welbevinden te versterken.
De krachten en helende eigenschappen van edelstenen worden niet alleen gebruikt bij Reiki of Feng Shui, maar hebben als 'krachtbron' vaak ook een plaats gekregen in ons dagelijkse leven. Zo helpt een Rozenkwarts op de werkplek bijvoorbeeld uitstekend bij het neutraliseren van computerstraling en werkt een Amethist rustgevend bij stress. In dit complete 'edelstenengidsje' worden niet alleen alle belangrijke eigenschappen van edelstenen wat betreft hun fysieke en psychische invloed op onze innerlijke gesteldheid gegeven, maar ook hun toepassing in diverse esoterische disciplines kort uiteengezet. Hierdoor is een zeer handig naslagwerkje ontstaan dat inzicht geeft in alle belangrijke aspecten van het 'werken met de krachten van edelstenen'.
In het kort
de belangrijkste edelstenen van Agaat tot Zirkoon
edelstenen en sterrenbeelden
de invloed van edelstenen op lichaam en geest
nauwkeurige beschrijving van hun uiterlijk en samenstelling
hoe en waarvoor een specifieke edelsteen gebruikt kan worden
trefwoordenregister voor lichamelijke kwalen
Een 'minilexicon' die onmisbaar is voor iedereen die met stenen werkt en die geïnteresseerd is in de diepere achtergronden van de stimulerende eigenschappen van edelstenen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
112
Laatste editie
28 februari 2007
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063784218
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic