Helium 3

2

Het is half oktober als journalist Ery (30) de trein richting de Zwitserse Jungfraujoch neemt. Het doel van zijn bezoek is een reportage maken voor de krant.
Eenmaal op de berg wacht hem een onaangename verrassing: de bezoekers van de Jungfrau worden vastgehouden door de Amerikaan Landan Hoever en zijn handlangers. Het doel van deze gijzeling is dat de NASA de zeldzame grondstof Helium 3 uitlevert.
Ery geeft zijn journalistieke ogen goed de kost en raakt - mede vanwege zijn alpine ervaring onbedoeld betrokken bij de pogingen om deze gijzeling te be?indigen. Maar is de knappe Debrah, zijn opdrachtgever, wel te vertrouwen?
Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
30 oktober 2012
Uitgeverij
Banier Bv, Uitgeverij De
ISBN
9789033633157 , 9789033633805
Advertentie

Lezersrecensies (1)

goed geschreven alleen wel lastig.

door: petervandeberg 1 like
ik vond het een leuk boek met een goede verhaallijn. je kon echter wel merken dat de schrijver normaal niet voor een jongere doelgroep schrijft omdat het best een moeilijk boek is. ik vond het verder wel goed geschreven en ook mooi met een goed eind. bedankt dat ik dit mocht schrijven. Peter

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic