Hellehonden

8

Milan woont in het afgelegen dorpje Hoven. Als bovennatuurlijke ziener heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, de taak op zich genomen de verloren geesten in het dorpje te ondersteunen. Wanneer een duisternis over Hoven valt, vermoedt Milan dat een pas in het dorp verschenen meisje er iets mee te maken heeft.

Eva is net in Hoven komen wonen en vanaf het allereerste moment vindt ze het een hel. Het dorp is suf, de mensen zijn saai en ze mist al haar vrienden, die ze door de verhuizing achter heeft moeten laten. Maar als zij overal vreemde schaduwen ziet, beginnen haar problemen pas echt.

Milan en Eva ontdekken al snel dat ze de handen ineen moeten slaan als zij de dreiging van hun vijand, de Hellehonden, willen tegengaan. Ze zoeken contact met mensen en geesten en raken steeds dichter betrokken bij de mysterieuze geestenwereld en zijn vreemde bewoners.

Zijn ze nog op tijd om meer slachtoffers te voorkomen? Of zullen ook zij ten prooi vallen aan de Hellehonden?
Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
18 april 2014
Uitgeverij
Zilverbron
ISBN
9789490767594

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Eva Krap Hebban Recensent

Het geheel zit goed doordacht in elkaar, maar heel soms hadden de karakters iets meer uitgediept mogen worden.

door Eva Krap op 27-08-2014

Milan woont in het afgelegen dorpje Hoven. Als bovennatuurlijke ziener heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, de taak op zich genomen de verloren geesten in het dorpje te ondersteunen. Wanneer een duisternis over Hoven valt, vermoedt Milan dat een pas in het dorp verschenen meisje er iets mee te maken heeft. Eva is net in Hoven komen wonen en vanaf het allereerste moment vindt ze het een hel....


Lezersrecensies (2)

fantasy vol

door: Frieke van der Meijden 1 like
Lekker boek om te luisteren. Al had ik in het begin het idee dat ik het boek al gelezen had. Maar dat was niet waar gelukkig. Er kan een vervolg aankomen volgens het einde. Dat wil ik dan zeker ook luisteren. Ik denk dat de auteur groeit in het verhaal, dus ook in een mogelijk vervolg deel.

Een Nederlandse Lockwood!

door: Ferry76Visser 1 like
‘Hellehonden’ is een spannend verhaal over de avonturen van Milan, een jonge helderziende die met geesten kan communiceren, Eva en hun bijzondere vrienden, Pieter, de geest van een dertienjarige jongen en Crevan, een vossengeest. Samen nemen zij het op tegen een groep hellehonden die het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic