Help! adhd bij volwassenen

0

Waarom ging bij mij altijd alles anders, maar vooral altijd alles verkeerd? Jarenlang heb ik mezelf dit afgevraagd. Sinds ik er echt alleen voor kwam te staan, werd alles een nog grotere puinhoop. Ik zag het leven niet meer zitten en het maakte me soms eigenlijk ook niets meer uit.
In de veronderstelling dat ik depressief was, ben ik hulp gaan zoeken. Hierdoor ging het balletje aan het rollen en ben ik
terechtgekomen bij PSYQ. Er bleek iets heel anders met me aan de hand te zijn. Na maanden van onderzoek en research ben ik gediagnosticeerd met ADHD het gecombineerde type, alles viel op zijn plek.

Ik ben zo blij dat ik hulp ben gaan zoeken. Daarom wil ik mijn ervaringen graag delen met andere mensen die tegen soortgelijke problemen aanlopen in hun leven. Mijn leven en mijn zoektocht heb ik beschreven in een boek. Ik hoop met mijn verhaal, anderen over de drempel heen te helpen om hulp te gaan zoeken.

Een lezer:
Ik heb het in één ruk uitgelezen.
In het begin, als je nog een kind bent, lijkt het allemaal best grappig en ondernemend. Naarmate je ouder wordt, is het toch allemaal heel heftig. Het geeft een duidelijk beeld van de problemen waar je tegenaan loop
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
73
Laatste editie
16 februari 2012
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461931665
Bestel dit boek vanaf  €14,34 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic