Hemels aarden

0

Sigrid Karssens beschrijft in dit boek haar weg in het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Zij doet dat met steun van haar begeleiders, de lichtwereld en met behulp van de Healing Arts-remedies. Tijdens uittredingen in de nacht en heldere waarnemingen overdag verkent zij andere werelden. Dit boek geeft informatie over werkelijkheden, waar fijnstoffelijke wezens leven, van draken, Verrezen Meesters tot buitenaardse volken. Haar bijzondere ervaringen zijn verstrekkend, verhelderend en soms ook vermakelijk. Op uitermate vlotte wijze beschrijft zij een multidimensionale wereld die voornamelijk in sprookjes, legendes en sciencefiction bestaat maar die voor haar realiteit is. Sigrid beschrijft vier jaren van haar leven. Jaren waarin ze regelmatig, soms dagelijks als in een dagboek, nieuwe ervaringen en opgedane inzichten verwerkte. Alles berust op haar eigen waarheid, niets is verzonnen.
Dit boek is een wezenlijke bijdrage aan aarde en kosmos voor 2012 en beyond. Reis mee op de nieuwe bewustzijnsvelden en ontdek je eigen multidimensionaliteit. Maak kennis met je aardse of buitenaardse parallelle levens en ervaar heelheid en eenheid in verbinding met Moeder Aarde. Laten we gezamenlijk een hemelse aarde creëren!
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
300
Laatste editie
31 augustus 2012
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089544605

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic