Herinneringen van morgen

0

Herinneringen Van Morgen, een roman die je met beide voeten op de grond zet. Het boek laat je terug even stilstaan bij de essentie van dit vluchtige leven. Het hoofdpersonage, Mens, neemt je mee op zijn zoektocht doorheen het leven. Hij stuit samen met zijn onafscheidbare vriendengroep op de typische en niet zo heel typische problemen en vragen van het leven. Hoe hij reageert, hoe zijn vrienden reageren, het sleept je als lezer mee in zijn wereld. Hij probeert zich aan te passen aan die wereld, hij probeert die wereld te veranderen. Adaptatie, Evolutie of Vernietiging?
Hij worstelt met zichzelf, het metafysische vraagstuk, de waarneembare realiteit, de vergankelijkheid van het leven en zijn vriendengroep, en vooral, de combinatie van dit allemaal.
De diepgaande beschrijving van zijn gedachtegang zet de lezer aan tot zelfreflectie, zoals Mens dat zelf ook doet.
Echter, zijn mentale pijn staat in schril contrast met de hilarische avonturen die hij beleeft met zijn kameraden, quasi als een geheim genootschap. Ze voeden zich met het gelach en plezier dat enkel jonge mensen kennen.
Ik weet het, 30 euro is veel, maar de auteur krijgt er slechts 4 schamele euro's van toebedeeld.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
429
Laatste editie
28 maart 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402115758
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic