Herman over bonen

,

3

Artikelen 4 Lijsten 1

Vergeten groenten? Alleen de boon mag zich volgens Den Blijker op zo’n predicaat beroepen. En als leverancier van heilzame voedingsstoffen is hij gelijkwaardig aan de peperdure superfoods, waar steeds meer mensen hun gezondheid mee op peil proberen te houden. Bonen bewijzen dat gezond eten geen rib uit het lijf hoeft te kosten en ook heel lekker kan zijn. Herman over bonen presenteert allerlei soorten bonen verwerkt in de Hollandse pot, eenpansgerechten, salades en soepen. Maar ook de fijnproever wordt niet vergeten: voor wie eens een ander boontje wil, geeft Herman bijzondere recepten met onder andere zwarte bonen, mungbonen en adzukiboontjes.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
11 mei 2015
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059566354


Artikelen over Herman over bonen

Uitgelicht: Herman den Blijker
03 juli 2015 1 like
Herman over bonen
26 mei 2015 1 like
De Proeverij: Herman over bonen
12 mei 2015 4 likes
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Zelf proeven is weten

door Caroline Soesbergen op 09-07-2015

Een boek alleen maar over bonen, is dat niet saai? Nou nee. Om te beginnen zijn er ontzettend veel verschillende soorten, die allemaal een eigen smaak hebben. En wist je bijvoorbeeld dat de pinda officieel ook een boon is? In Zuid-Amerika worden ze vaak rauw en vers gegeten. Dit en meer lees je in Herman over bonen van Herman den Blijker, een boek geheel gewijd aan peulvruchten. Natuurlijk ook...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic