Hero

5

Met Hero laat bestsellerauteur Rhonda Byrne aan de hand van de levens van 12 zeer succesvolle mensen zien dat iedereen in het leven alles heeft meegekregen om je dromen waar te maken. Jij ook!

Waar je ook staat in het leven en hoe je ook bent, het is nooit te laat om van je leven een succes te maken. Als je dat doet, zal je ontdekken wie je bent en waarom je hier bent!

In dit boek komen succesvolle zakenmensen en sporters, mannen en vrouwen aan bod. Zij kregen het succes niet cadeau, maar wisten hun innerlijke talenten te gelde te maken door geloof in eigen kunnen en zonder vrees de wereld tegemoet te treden. Rhonda Byrne, die wereldberoemd werd met The Secret, vertelt ook haar eigen verhaal.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
01 april 2014
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
ISBN
9789021556529 , 9789021556536
Bestel dit boek vanaf  €20,00 bij

bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Iedereen is een held en kan zijn dromen laten uitkomen!

door: Ingrid Verschelling 1 like
“Hero” is een vervolg op “The Secret”, een boek wat ook verfilmd is. Het was de grote droom van Rhonda Byrne, een Australische televisieproducer. Het boek is wel 4 miljoen keer verkocht. Na “The Secret” heeft ze nog “The Power” en “The Magic” geschreven. “Hero” is een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic