Het 20 minuten kookboek

2

HET 20 Minuten
KOOKBOEK
200 supersimpele recepten: snel en gemakkelijk koken voor elke gelegenheid, met meer dan 750 foto's en stapsgewijze aanwijzingen voor gegarandeerd succes
Honderden originele recepten voor de drukbezette kok, waaronder stapsgewijze ideeën voor ontbijten lunchgerechten, familie-etentjes, bijzondere gelegenheden en gemakkelijke avondmaaltijden
Een gids waarmee u verse ingrediënten kunt omtoveren tot bedrieglijk eenvoudige voorgerechten, energiegevende tussendoortjes en drankjes, voedzame hoofdgerechten en onweerstaanbare nagerechten
Tientallen deskundige tips en slimme ideeën voor de drukbezette kok; smoor zeevruchten, marineer mals vlees, vul sappige groenten of roerbak mie met specerijen in minder tijd dan u nodig heeft om een kant-en-klare maaltijd in de oven op te warmen
Met een reeks heerlijke combinaties, zoals zalige Penne met room en gerookte zalm, en Lamsvlees met rodebessengelei, plus verrukkelijke vegetarische gerechten als Schuimomelet met champignons
Duidelijke aanwijzingen om de gerechten stap voor stap te bereiden, met meer dan 750 kleurenfoto's die de snelle bereidingstechnieken toelichten
Alle recepten bevatten volledige informatie over de voedingswaarde, waarmee de bewuste kok gezonde variaties kan kiezen voor speciale voedingsvoorschriften
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
05 juni 2007
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059205604 , 9789048303014

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic