Het belangrijkste ben ik

0

Emotionele Psychologie is de wetenschap die de verbanden legt tussen onze emotionele en denk wereld en laat zien hoe emoties het denken kunnen be?nvloeden, waardoor er lichamelijke en emotionele blokkades ontstaan. Met Emotionele Psychologie kan je, via de meridianen en de acupressuurpunten, veel blokkades die jou weerhouden om echt gelukkig en gezond te zijn omzetten.
Willem Jan van de Wetering geeft aan hoe je helemaal jezelf kunt zijn en geeft tips en gereedschap om fit en in balans te blijven. Er zijn 21 emotiepunten op je meridianen en er worden 40 klachten besproken die je zelf op kunt lossen.
De foto?s en tekeningen illustreren de besproken oefeningen en technieken waarmee emotioneel-fysieke klachten verholpen en/of voorkomen kunnen worden. Door de oefeningen kan je altijd en overal in balans zijn en blijven.
Het belangrijkste ben ik is vooral een praktisch werkboek voor zelfheling en zelfkennis.
?Het allerbelangrijkste in de wereld ben IK. En het allerbelangrijkste voor mij is dat ik gelukkig en gezond ben en blijf!?
Op de dvd Emotionele Psychologie, die bij dit boek zit, worden de 21 acupressuur punten behandeld. Je krijgt een uitleg hoe Emotionele Psychologie werkt en je kunt de oefeningen meedoen met de dvd.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
05 augustus 2008
Uitgeverij
Stichting GVMedia
ISBN
9789055992324

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic