Het beste uit de zee

0

Het beste uit de zee is het eerste deel uit de reeks Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie. Het is een vervolg op de reeks Eenvoudige gastronomie waarin Basistechnieken en Koude Kunstjes verschenen en legt de culinaire lat alweer een trapje hoger. 24 technieken worden haarfijn uit de doeken gedaan en in evenveel heerlijke gerechten gegoten. Het reinigen en fileren van verschillende soorten vis, openen van oesters, garen in papillot, bereiden in zeekorst… alle knepen van het vak komen uitgebreid aan bod. Dit boekdeel wordt doorspekt met productinformatie over vis, schaal- en schelpdieren, maar ook andere ingrediënten die de gerechten kruiden of textuur geven worden toegelicht. Voor elke foodie en gastronoom een schat aan interessante informatie, opnieuw schitterend in beeld gebracht door fotograaf Bart Van Leuven.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
24 oktober 2008
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058562746

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 25,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 25,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic