Het bloemenelfje en de vlinder

0

Het Bloemenelfje en de Vlinder: een elfensprookje met elfenliedjes

Mira, het bloemenelfje, woont in een witte waterlelie in het midden van Tainala, het elfenmeer. Ze ontmoet er tal van vriendjes: een wolkenengel, Lana het waterelfje, Honu de reuzeschildpad, de zeemeerminnen en een dolfijn.

Bij volle maan brengt ze een bezoek aan de zeemeerminnen, de zeekoning en de zeekoningin. Ze krijgt een heel speciaal geschenk: een parel met magische krachten...

Ontdek de betoverende en levensechte elfenpoppen, de ontroerende elfenliedjes met elfenpartituren en het elfensprookje dat je meeneemt naar de diepe diepten van het elfenmeer.

Luister, zing en dans mee Mira, Lana en de Regenboogvlinder!
Het elfensprookje en de elfenliedjes kan je ook beluisteren op de CD 'Het Bloemenelfje en de Vlinder'. Dit luisterverhaal is apart verkrijgbaar.

Het boek en de cd kaderen in het project 'elfentheater'. Elfentheater is een dans- en muziekproductie die de adembenemende elfenwereld tot leven brengt in scholen, culturele centra en andere organisaties.

Alle info op www.elfentheater.be
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
59
Laatste editie
10 oktober 2009
Uitgeverij
Artus Uitgevers
ISBN
9789079048083

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic