Het boek der waarden

0

Samengesteld door Patrik Somers & Kate Stephenson
Geschreven door 254 coauteurs uit 28 landen
Over geluk, liefde en 363 andere waarden

Het boek der waarden biedt de lezer een multiculturele kijk op een waardegedreven werkelijkheid. Alle 384 essays van 254 coauteurs tonen hoe waarden aanwezig en onmisbaar zijn in bepaalde situaties, telkens weer. Onze werkelijke wereld is wat we er zelf van maken, de toekomstige wereld is wat we verkiezen te creëren.

Dit is niet zomaar een boek: elke letter, elk woord maakt deel uit van de gedeelde droom van mensen die blijven dromen. Het is de stem van honderden deenemers die geloven in een betere wereld en waardevolle ideeën aanreiken voor de toekomst van onze planeet. Dit boek is een internationaal project dat de wereldwijde transformatiebeweging ondersteunt in dit 'tijdperk van bewustzijn'. Een instrument van inspiratie voor ons dagelijks leven: waar waarden worden beleefd, duikt geluk op en kan je alles bereiken wat je maar wilt. Wanneer je ergens in gelooft , kan je het zien en creëren.

... want leven zonder waarden is als soep eten met een vork
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
30 april 2014
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461311894 , 9789461312969

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic