Het Boekenbos

2

Tijdens een schoolreis raken Esther en Karima opgesloten in het nieuwe, nog gesloten attractiepark het Boekenbos. In het park vinden ze onder andere de Griezelgang, de Historische Haag, het Detectivespoor, het Fantasybos en het Ruimteschip. Geweldig natuurlijk, maar is er ook een uitgang? Hun juf en klasgenoten weten niet eens waar ze zijn! De meisjes ontdekken dat ze maar één ding kunnen doen om uit het pretpark te komen: de code van het Boekenbos kraken.

Ook voor jou als lezer kan dit boek één groot avontuur worden. Lukt het jou om eerder dan Esther en Karima de code te kraken?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Illutraties
JeRoen Murre , John Rabou
Laatste editie
09 januari 2014
Uitgeverij
De Vier Windstreken
ISBN
9789051163384
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Boeken voeren de boventoon

door: BibliophileSan 1 like
Op de cover staat, onder de titel, 'kraak de code!' en op de binnenflap staat nog eea over interactieve boeken. Hierdoor kregen zowel mijn junior als ik het idee dat je als lezer echt iets moest ontdekken. Dat viel wat tegen; in het pretpark krijgen de kinderen in iedere attractie een letter, waar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic