Het Bollywood kookboek

0

Stralende kleuren en schitterende decors, verleidelijke schoonheden en opzwepende dansscènes: de uitstraling en energie van Bollywood zijn aanstekelijk. De uitbundige kleuren worden weerspiegeld in de kookkunst van India. Is er geen betere manier om de Indiase keuken te leren kennen dan door te proeven van de favoriete gerechten van de Bollywoodsterren?
Het Bollywood kookboek neemt een duik in deze rijke technicolor-wereld, belicht de geschiedenis en de hoogtepunten van de grootste filmindustrie ter wereld en presenteert een scala aan verrukkelijke gerechten uit de beroemde Indiase keuken. Bulbul Mankani interviewde enkele van de beroemdste filmsterren en wist de lievelingsrecepten die de sterren haar persoonlijk toevertrouwden zo op te schrijven dat ook wij ze nu eenvoudig kunnen bereiden.
80 originele recepten uit India en prachtige receptfoto’s, afgewisseld met betoverende beelden uit de glamourwereld van Bollywood, laten zien hoe wij thuis kunnen genieten van de typische Bollywoodstijl.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
31 oktober 2008
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059562615

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic