Het calorie complot

1

Met haar eerste boek Mijn man is op dieet… maar hij weet het niet bewees Lien Willaert een ‘stiekeme’ diëtiste te zijn. Ze zette haar man Jan Verheyen ongemerkt op dieet door caloriearme alternatieven te zoeken voor dagdagelijkse gerechten.
In het programma ‘Het caloriecomplot’, dit najaar te zien op Vitaya, zet Lien ook Vlaanderen ongemerkt op dieet. Gewapend met een verborgen camera, gaat ze bij de kandidaten thuis in de potten roeren en maakt ze een caloriearme versie van hun favoriete gerechten.
Alle gerechten van de eerste serie van het programma zijn nu gebundeld in een kleurrijk en aantrekkelijk kookboek waarvan het water je in de mond komt. Dertien caloriearme maaltijden, compleet met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, worden aangevuld met eigen creaties van Lien. Stuk voor stuk haalbare recepten die je toelaten zonder schuldgevoel van je lievelingsgerecht te smullen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
17 januari 2011
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058563644

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic