Het Cassandra syndroom

0

De seventies van vorige eeuw.
Het leven van Elisabeth was eigenlijk al voor haar uitgestippeld: een carrière in Antwerpen als lerares, een huwelijk en een paar kinderen, en ‘s avonds met cola en chips op de bank naar de televisie kijken...
Tot daar plots die duivelse Brit Robert uit de lucht komt vallen. Meteen verdwijnen al haar zekerheden en wordt ze meegesleept in een draaikolk van geestesverruimende middelen, opzwepende muziek en wilde feestjes waarbij iedereen naar hartenlust van partner wisselt.

Zal ze tenonder gaan aan de vrije liefde? Elisabeth dreigt het willoze voorwerp te worden van de mannelijke driten, tot ze besluit de touwtjes in handen te nemen.

Een nieuwe Elisabeth is geboren, een vrijgevochten vrouw die niet langer de speelbal is maar op amoureus vlak nu zelf resoluut op de voorgrond treedt. Ze leert zonder schuldgevoelens van haar eigen lichamelijkheid genieten zonder nog langer een lustobject te zijn.

Een erotische roman geschreven vanuit het standpunt van een vrouwelijk auteur.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
210
Laatste editie
22 juli 2014
Uitgeverij
Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan
ISBN
9789492007056
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic