Het complete Lenormand handboek

0

De Lenormandkaarten zijn wereldwijd de populairste waarzegkaarten en op dat vlak is Sylvia De Laet een wereldautoriteit. Dankzij haar eenvoudige en erg gedetailleerde methode geven de 36 kaarten van de Franse helderziende mademoiselle Lenormand je informatie en inzicht om je leven te verbeteren en te vereenvoudigen.

In dit boek gaat het over alle belangrijke levensvragen: je relatie, je werk, je financiën, je gezondheid, enzovoort. Geheimen worden ontsluierd, een nieuwe wereld gaatopen. Lenormandkaarten maken je leven eenvoudiger, boeiender, beter en mooier.

Dit complete handboek legt stap voor stap de methode van het kaartleggen uit en is daardoor geschikt voor zowel gevorderden al beginners. Uniek in de aanpak van Sylvia De Laet is het 'werken met tijd' en 'contact leggen met overledenen'.

Sylvia De Laet is professioneel paragnoste en legt al meer dan twintig jaar de Lenormandkaarten. In 2009 was ze winnaar van het bekende tv-programma Het Zesde Zintuig. In 2011 werd ze in Het Zesde Zintuig Internationaal uitgeroepen tot een van de beste paragnosten ter wereld.

De pers over Sylvia De Laet

'Sylvia is de beste helderziende van Vlaanderen, en terecht' (Story)

'Sylvia meet zich bij de helderzienden top internationaal' (Gazet van Antwerpen)

'Sylvia scoorde het meest' (Het Laatste Nieuws)

'Voorspellingen door Beste Helderziende' (De Laatste Show)
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
280
Laatste editie
21 juni 2014
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789075145328
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic