Het Drakenmeisje 3 - De zandloper van Aldibah

11

Er wordt Sofia geen rust gegund, de jonge erfgename van de laatste der draken en de enige hoop tegen Nidhoggr, de meedogenloze wyvern die geboren werd om het evenwicht van de natuur te verstoren. Er is iets verschrikkelijks gebeurd in een verre stad, een gebeurtenis die zo triest is dat ze de kracht van de Boom van de Wereld doet afnemen: er werd een Draconiaan vermoord, één van de strijders die geboren werd om de Aarde te verdedigen. En samen met hem is de hoop om de vijand te verslaan en de Edelsteen te zien schitteren, voorgoed verdwenen.
Sofia en haar bondgenoten zullen naar het Beierse München moeten vertrekken, de stad waar de dreiging schuilgaat en waar tegelijkertijd de sleutel verborgen ligt om daar een einde aan te maken: een eeuwenoud handwerk in staat om door de tijd te reizen. De kracht die het in zich draagt, is enorm en dodelijk, maar als enige in staat om de wereld te redden ¿
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
260
Laatste editie
11 juli 2016
Uitgeverij
Bakermat
ISBN
9789078345534

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic