Het Dukan Dieet op zak

0

Het Dukan Dieet - ontwikkeld door de Franse arts Pierre Dukan - verovert de wereld, ?n Nederland! Dit succesdieet zonder valkuilen wordt nog leuker en lekkerder en vooral makkelijker om te volgen met het nieuwe boek Het Dukan Dieet op zak

Het Dukan Dieet op zak is niet alleen voor diegenen die het dieet al kennen, maar biedt ook een snelle kennismaking met dit populaire dieet. Het is een handzaam boekje (8 x 12 cm - h x b)om altijd bij je te hebben. In de handtas of jaszak. Het kan geraadpleegd worden tijdens het boodschappen doen, in een restaurant of gewoon om nog eens na te lezen hoe het ook al weer allemaal zit.

Het Dukan Dieet - de uitgangspunten
Bij het Dukan Dieet draait alles om een slim 4-stappenplan waarbij gewichtsverlies ?n stabilisatie van het gewicht centraal staan.

Fase 1: 5-10 dagen lang eet je alleen zuivere eiwitten in de vorm van mager vlees, vis en magere zuivel, aangevuld met haverzemelen. Je verliest 3-5 kilo.

Fase 2: Naast de eiwitten uit de eerste fase zijn nu ook groenten (om de dag) toegestaan. Je verliest in deze fase gemiddeld 1 kilo per week en je houdt dit vol tot je je streefgewicht bereikt hebt.

Fase 3: Stabilisatie! Fruit, kaas, brood en pasta mogen weer gegeten worden. Je houdt deze fase 10 dagen per verloren kilo vol.

Fase 4: Het dieet is volbracht! Zes dagen per week eet je wat je wilt.
Op dag 7 volg je fase 1. Zo blijf je perfect op gewicht!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
255
Laatste editie
05 juli 2011
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045200415

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic