Het Eagleton-zegel

6

Nadat zij door de meedogenloze Engelsen van hun geboortegrond zijn verdreven, waaieren de Eagletons uit over de wereld. Hun bloed mengt zich met dat van Schotten, indianen en Friezen, maar Iers blijven ze. Ze werken, vechten, lijden en beminnen en worden voortgedreven door een onbenoembare hartstocht. Wat hen verbindt zijn de helften van het gebroken Eagleton-zegel - sleutel tot het familiekasteel - die moeten worden samengesmolten om het lot van de familie om te buigen.
John en Shay Eagleton, die het vege lijf weten te redden maar elkaar voorgoed uit het oog verliezen, John Hamilton, die zijn rusteloosheid niet kan intomen, Sinead van der Zee, die haar grote talent voor fotografie ondergeschikt maakt aan haar koppigheid; hun levens worden bepaald door het lot en de liefde. Zij spelen ieder hun eigen rol in de eeuwenlange zoektocht naar hun Keltische oorsprong, waarbij ze gesteund worden door de machtige adelaars, het symbool van hun familiewapen ?n het symbool van eeuwige trouw.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
506
Laatste editie
02 november 2010
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044329209 , 9789044329056
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (1)

Recensie Het Eagleton-zegel

door: ypievanloo 1 like
It eagleton segel is in moai boek om te lêzen. It is ôfwikseljend, en net dreech om te lêzen. Oan ‘t ein skriuwt de skriuwer noch in stikje wêryn ‘t er Útleit hoe it boek ûntstien is. Dit hie wat my oanbelanget wol oan it begjin fan it boek mocht. Gelokkich seach ik efkes achterin

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic