Het eenvoudigste wijnboek ter wereld

0

Wijnboeken of -gidsen waarin gegoocheld wordt met termen
als bouquet, primaire, secundaire of tertiaire aroma's
en coulure zijn niet aan Bruno Vanspauwen besteed. Deze
culinair journalist en wijnkenner zag het als een uitdaging
om zijn expertise over wijn te bundelen op een voor iedereen
vatbare manier. Zijn reis door de wondere wereld van
de edelste drank begint in het glas. Daar stelt hij de meest
relevante en nuttige vragen:
Waaraan herken je een goed glas wijn?
Welke wijn past bij welk gerecht?
Wat zijn de musthaves van elk wijnland?
Hoe kan je optimaal genieten van je fles wijn?
Bruno Vanspauwen: 'Het opzet van dit boek is nu net om
wijnkennis heel toegankelijk te maken. En ik ben ervan
overtuigd dat ook kenners er nog iets van kunnen opsteken.
Sommigen beschikken immers over een zodanig grote hoeveelheid
kennis, verspreid en gefragmenteerd, dat zij door
de bomen het bos niet meer zien.'
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
13 oktober 2012
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313218

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic