Het eerste eiland

Het eerste eiland

2
Rank 4457 Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 20 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0
DE KRONIEKEN VAN AZERIA - Deel II

Voordat onze helden hun reis naar Vyrendia voltooien wacht hen een laatste obstakel in Azeria: het raadselachtige woud van Shîm. Onder die donkere bomen kan de schaduwdemon hen niet volgen, maar hun eigen magie zal daar onbruikbaar zijn. Het woud van Shîm oogt op het eerste gezicht als een wonder, maar al snel blijkt dat er duistere spreuken tussen de stammen dwalen. Slagen ze erin om ongeschonden het woud te doorkruisen?
En wanneer Azeria eindelijk wordt achtergelaten, wie zal dan de donkere zee bedwingen? Wie van hen is de gezochte derde magiër?

‘Het eerste eiland’ is het slotstuk van een tweeluik, een reis die zich begeeft op de grens tussen twee werelden: die van de nara en die van de magie zoals ze ooit door de Godinne bedoeld is. Een avontuurlijk, spannend en meeslepend verhaal over monsters, toverwouden, goden en heldenoffers.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
510
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
01 maart 2019
ISBN
9789492115843
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Hebban recensie

    Marvin O. Hebban Recensent

Als goede wijn twintig jaar gerijpt

door Marvin O. op 04-04-2019

Shutai, Aresta, Vihan, Yivenna, vier mensachtigen, zijn er samen met de gevleugelde Vantraxis en het elfje Nikara ternauwernood in geslaagd om aan de aanval van de Schaduwdemon te ontkomen (zie: De kronieken van Azeria deel 1 – De vervloekte roeping). De ontsnapping markeert het einde van het eerste deel van hun reis, maar die is nog lang niet ten einde. Iets roept sommigen onder hen, maar wie of...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook