Het Energie Kookboek

0

Nell en Dave Chilton
Het Energie Kookboek
Voedzame en smakelijke gerechten
voor een gezonder en vitaler leven
bindwijze: paperback
formaat: 16 x 21,5 cm
omvang: ca. 144 blz.
illustraties: full-colour
ISBN: 978 90 6378 746 2

Geen opgeblazen of vermoeid gevoel meer na het eten, je niet schuldig voelen omdat je iets gegeten hebt dat je eigenlijk niet had 'mogen' eten... De volgende morgen ruzie met jezelf en de weegschaal? Het hoeft allemaal niet meer met de recepten uit Het Energie Kookboek.

De beschreven graan- en groentegerechten, salades en soepen zijn allemaal vegetarisch en bieden een voedingspatroon, waar­mee je je snel fitter, gezonder en zelfbewuster zult voelen.
Deze recepten kennen veel invloeden uit de Mediterrane en Indiase keuken, die bekend staan om hun een positieve effect op de gezondheid. Natuurlijk kunnen de recepten ook worden gebruikt als aanvulling op de dagelijkse keuken.

Om je 'lekker actief en gezond' te voelen hoef je echt geen saaie maaltijden te eten. De in dit boek opgenomen recepten gaan uit van de gedachte dat gezond eten juist lekker mag zijn en dat af en toe 'zondigen' geen zonde is.

Het Energie Kookboek biedt geen wonderdieet, strenge voedingsregels of een specifieke voedingswijze. Het heeft slechts ten doel een handige en smakelijke gids te zijn op weg naar een gezond, harmonisch en vooral vitaal leven, zonder jezelf al teveel beperkingen op te leggen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
31 mei 2008
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787462

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic