Het enigma van 8

2

Een seriemoordenaar doodt op brutale wijze zijn slachtoffers. Telkens laat hij een handtekening achter, het cijfer 8, met een vlijmscherp mes in hun huid gekerfd. Misdaadjournalist Herman Verbeken bijt zich vast in de zaak.

Rob Grauwels is sinds enkele maanden treinbestuurder. Tijdens een rit springt een achttienjarig meisje onder zijn trein. Het meisje duikt op in zijn nachtmerries. Om het gebeurde proberen te verwerken, gaat Rob na waarom ze zichzelf van het leven beroofde.

De ex-man van misdaadauteur Linda Moons ontvoert hun tienerdochter en jonge zoontje. Omdat het onderzoek van de politie niet vordert, begint Linda zelf een speurtocht.

Axel De Houwere heeft op internet een zelfmoordclub. Een forum waar jongeren met zelfmoordneigingen elkaar treffen en hulp verlenen. Als Axel op zijn site boodschappen aantreft die aanzetten tot zelfmoord, wil hij achterhalen wie die verstuurt.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
31 maart 2010
Uitgeverij
Kramat
ISBN
9789079552276
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Wisselvallig en bovennatuurlijk

door Diana Wienholds op 14-06-2010

Nico de Braeckeleer (Dendermonde, 1974), had tijdens zijn jeugd voetbal als voornaamste hobby. Pas op latere leeftijd begon hij met het lezen van boeken. Hij was vooral onder de indruk van ‘fantasy’ boeken, waarin zaken als sciencefiction, mysterie, het bovennatuurlijke, magisch realisme, griezel en horror hem het meeste boeiden. Daarna begon hij zelf met het schrijven van korte verhalen....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic