Het enigma van Kay Templer

3

Kay weet al jaren dat hij een lichtmeester is en een ridder van de Graal. Op de raarste momenten duiken schaduwmensen op die iets van hem willen. Kay negeert ze, stopt zijn energie liever in freerunnen. Als zijn ouders een verlaten villa in een bos kopen, beseft Kay pas dat het hebben van een niet ontwikkelde gave levensgevaarlijk is; hoewel hij nooit van plan is geweest zijn gave te gebruiken, zien duistere wezens Kay als vijand en dwingen hem partij te kiezen.
De eerste nacht in de villa verschijnt er een gedaante in Kay's slaapkamer die hem duidelijk maakt dat ze hulp nodig heeft. Kay heeft geen idee waarbij, maar de ijzige kou in de hal van de villa en de bewegende schaduwen op plekken waar ze niet horen, doen het ergste vermoeden.
Een raadselachtige tekst op de zonnewijzer in de diepe schaduw van het bos. Een angstaanjagende gebeurtenis in de zwemvijver bij de villa. Het wijst op onraad. Kay en zijn vrienden gaan uitzoeken wat zich in de villa heeft afgespeeld. Langzaam maar zeker komen ze achter een afgrijselijke waarheid: het kwaad is altijd dichtbij, maar nooit daar waar je het verwacht.

Het Enigma van Kay Templer is het eerste deel uit een serie van vijf jeugdthrillers.
Deel 2, Het Enigma van Joost Everard verschijnt binnenkort.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
06 december 2011
Uitgeverij
TVF International
ISBN
9789081401203
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Het enigma van Kay Templer

door: Gea Krikken-Elzing 1 like
Het boek is uit en het was in één woord fantastisch. Ik heb echt genoten. Een heerlijk fris boek, ongecompliceerd genieten. Ik weet dat het een young adult boek is maar misschien vond ik het daarom wel zo leuk.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic