Het geheim der eersten

3

Wat hebben Stonehenge in Engeland, de piramides van Gizeh in Egypte, Gamla Uppsala in Zweden en de Friese terpen gemeen? Wat is de relatie tussen het Jezusverhaal, de zwartepieten-discussie en de Noorse en Griekse mythologie?

Thomas van Dam, wetenschapper, ontdekt bij toeval de ware betekenis van de symbolen op de eeuwenoude kerk van Hindeloopen. Het is het begin van een spannende en fascinerende zoektocht naar een meer dan 2.000 jaar oud geheim dat verspreid ligt over het Friese landschap.

'Het geheim der eersten' is meer dan een zoektocht naar een archeologisch geheim. Het is ook een meeslepend verhaal over macht en manipulatie binnen het huwelijk, tussen collega's en binnen de Katholieke Kerk, tot in het Vaticaan. De zoektocht laat zelfs het koningshuis niet onberoerd...

Toeval bestaat niet in dit meesterlijk geschreven verhaal. De ultieme fact-thriller!
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
472
Laatste editie
07 november 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Louise
ISBN
9789491536243

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Beter dan Dan Brown?

door: Rene van Ger 1 like
Dit boek is een fact-thriller waarin een bijzondere ontdekking uit de doeken wordt gedaan met betrekking tot de terpen en steden in Friesland. Je steekt er heel wat van op terwijl je meegenomen wordt in de ontdekkingen die de onderzoeker deed, en je wordt aangemoedigd om zelf ook mee te zoeken naar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic