Het geheim van charisma

2

Artikelen 2
Is het mogelijk je charisma te vergroten? Het antwoord op deze vraag is: ja!
Veel mensen denken dat charisma is aangeboren je hebt het (Bill Clinton, Steve Jobs, Oprah) of je hebt het niet. Maar dat is simpelweg niet waar, betoogt Olivia Fox Cabane. Charismatisch gedrag kan door iedereen aangeleerd én geperfectioneerd worden.

Olivia Fox Cabane onderzoekt in dit boek wat charisma nu precies is. Charismatisch(er) worden betekent niet dat je persoonlijkheid moet veranderen het gaat er juist om nieuwe vaardigheden toe te voegen aan de persoonlijkheid die je al bent. Het geheim van charisma laat je zien hoe je invloedrijker, overtuigender en inspirerender kunt worden.
Verschenen in
Genre
Onderwijs & Wetenschap , Gezondheid & Psychologie
Vertaald door
Fanneke Cnossen
Laatste editie
29 juli 2014
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400504905 , 9789044973082


Artikelen over Het geheim van charisma

Charismatische winnaars
08 december 2014
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €8,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Het geheim van charisma

door: Musquito (Lindsay Cornette) 1 like
Niet iedereen heeft charisma van nature. Het goede nieuws is dat je charisma kunt aanleren en daarover gaat dit boek. Aanrader voor wie zijn charisma wil vergroten.
ebook

Een interessant en leerzaam boek.

door: Anna 1 like
Is het mogelijk je charisma te vergroten? Het antwoord op deze vraag is: ja! Veel mensen denken dat charisma is aangeboren: je hebt het (Bill Clinton, Steve Jobs, Oprah) of je hebt het niet. Maar dat is simpelweg niet waar, betoogt Olivia Fox Cabane. Charismatisch gedrag kan door iedereen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic