Het Gevecht

0

De biografie van Rudy Klomp.?Een bijna niet te geloven verhaal van een man die geboren werd tijdens de Tweede Wereldoorlog en opgroeide met een alleenstaande oorlogs getraumatiseerde moeder waardoor hij al heel jong de zorg voor zijn broertje en zusje overnam. Als kind werd hij gepest en genegeerd omdat zijn vader onverwachts bij de Waffen SS was gegaan maar men vergat dat moeder in het ongewapend verzet van Ds Overduin had gezeten. Hij kwam regelmatig in tehuizen terecht o. a. in het beruchte Groenenstein in Den Haag. Hij werd volwassen zonder ooit een kind te zijn geweest. En als volwassene dacht hij als een kind. Een combinatie van weldoener en vechter.
Hij ging op 17 jarige leeftijd naar zee waar hij letterlijk vele stormen doorstond. Vele vrouwen kruisten zijn pad. Toch trouwde hij jong en kreeg kinderen. Een harmonieus leven was voor hem niet weggelegd en ook niet voor zijn kinderen. Daarin zou de geschiedenis zich herhalen.? Het Gevecht leest als een spannend jongensboek met veel drama maar geeft ook het tijdsbeeld weer.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
229
Laatste editie
29 april 2016
Uitgeverij
uitgeverij Ocelot
ISBN
9789082187434
Bestel dit boek vanaf  €20,45 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic