Het gezonde darmen kookboek

1

Het gezonde darmen kookboek van voedingsdeskundige Christine Bailey bevat een 30 dagen-programma om je gezondheid te verbeteren. In 5 simpele stappen kun je weer een rustige en gezonde buik krijgen en tegelijkertijd een einde maken aan gezondheidsklachten als (chronische) vermoeidheid, stemmingswisselingen en allergieën. Want een gezonde spijsvertering is de basis van een goede gezondheid. Door bepaalde ingrediënten uit je dieet te vervangen door waardevolle voedingsstoffen en goede bacteriën, herstellen je darmen, verbetert je spijsvertering en komen lichaam en geest weer in balans. Als ervaringsdeskundige weet Christine Bailey als geen ander hoe belangrijk je darmen zijn voor een goede gezondheid. En hoeveel invloed je dieet hierop heeft! Het boek helpt je je darmwerking te begrijpen én te verbeteren.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
30 augustus 2016
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021562964

Lezersrecensies (1)

Recepten niet haalbaar

door: Snoefie 1 like
Het informatieve deel is wel interessant maar de recepten zijn niet haalbaar. Alles moet zelf worden gemaakt en veel ingrediënten zou ik niet weten waar je ze vandaan moet halen. In de gewone supermarkt kan je dit alleszins niet vinden, je zal al een speciaalzaak moeten aandoen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic